Kies jouw terrasoverkapping uit aluminium.

Met een terrasoverkapping creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De terrasoverkapping wordt aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit zalig kan in vertoeven. Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. Met de talloze opties stem je die trouwens volledig af op jouw wensen. Een automatische zonwering, ledverlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen … de invulling bepaal je helemaal zelf!

Lamellendaken

Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit aluminium lamellen met diverse functies.
De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn.
In gesloten toestand zijn de lamellen waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd én je kan zelfs verschillende overkappingen aan elkaar koppelen. Om van je terrasoverkapping een gezellige cocon te maken, kan je kiezen uit tal van zij-elementen en opties.
Merken: Renson

Stoffen daken

Het screendak beschermt je tegen water, wind en zon én kan volledig open voor een panoramisch zicht op de blauwe lucht of sterrenhemel.
Het concept met de discrete aluminium kolommen doet wonderen. Bovendien is deze overkapping makkelijk koppelbaar, handig voor wie zijn terrasoverkapping met doek in de toekomst zou willen uitbreiden.
Je kan deze langs de zijkant dichtmaken met screens en werk het geheel af met stijlvolle ledverlichting om ook ‘s avonds optimaal onder van je stijlvolle terrasoverkapping met doek te kunnen blijven genieten.
Merken: Weinor en Harol

Glazen daken

De perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.
Een elegante hellende terrasoverkapping in gepoedercoat aluminium met polycarbonaat platen of glas, gemonteerd tegen de muur of vrijstaand.
Hun uiterlijk kan helder, ondoorzichtig of reflecterend zijn.
Het kan worden uitgerust met LED-verlichting en verwarming, eventueel (gedeeltelijk) worden afgesloten met zijwanden, glazen schuifwanden en/of screens.
Merken: Weinor

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Contact
renson
profel expert
somfy expert
weinor top partner

Copyright © 2012 - 2023 Rolluiken Martens Diepenbeek

Powered by ProCom